Bitcoin Cash-Fueled Blogging Website Read.cash verhoogt meer dan $100K voor Collective Initiative.

Een paar maanden geleden rapporteerde news.Bitcoin.com op het webportaal read.cash, een blog-website die gevoed wordt door bitcoin-cash en die gebruikers in crypto beloont voor het produceren van inhoud. Onlangs heeft read.cash een fonds opgericht dat de vaste gebruikers van de blog meer betaalde upvotes wil geven door geld in te zamelen via een „collectief initiatief“. Op 25 juni onthulde read.cash dat het fonds tot nu toe meer dan $100.000 heeft ingezameld.

Er is een webportaal genaamd read.cash dat mensen in staat stelt om inhoudelijke makers te financieren met bitcoin cash (BCH) betalingen. News.Bitcoin.com rapporteerde maanden geleden over het project, omdat het project een groot aantal gebruikers heeft verzameld. Op 29 januari 2020 werd bijna $6.000 aan bitcoin cash tips betaald om de auteurs van read.cash in 24 uur te helpen.

Twee maanden geleden kondigde de auteur die het webportaal beheert, Read.Cash, de lancering aan van een fonds dat tot doel heeft de stimulansen van de blogsite te versterken.

Laat me je vertellen over een klein experiment waar we aan werken. Veel nieuwe auteurs op read.cash klagen dat het vrij moeilijk is om een betaalde upvote te krijgen. En dat is waar. We willen proberen die situatie te veranderen,“ schreef hij. De read.cash eigenaar verklaarde verder:

Om onze gebruikers te ondersteunen hebben we wat we noemen „het read.cash fonds“ gecreëerd. – Het is geen fonds in de traditionele zin, maar een collectief initiatief waarbij elke deelnemer akkoord gaat om read.cash auteurs dagelijks een bedrag te betalen. Het fonds bestaat alleen in de browsers van donateurs (wij houden geen donateursgeld vast, hun browsers wel). Omdat zij altijd de controle hebben over hun geld, kunnen zij hun belofte op elk moment intrekken. Dat betekent ook dat de betalingen alleen gedaan worden als de donateurs online komen.

Het fonds had in eerste instantie $3.658 opgehaald in Bitcoin Evolution, en op 25 juni 2020 kondigde de read.cash eigenaar aan dat het fonds $100.000 overtrof dankzij één donateur. „Onze meest genereuze donor Marc DeMesel heeft besloten zijn belofte aan het read.cash fonds te verhogen tot een totaal van $97.000 en zo ons fonds op $100.000 te brengen,“ aldus de read.cash admin.

De donatie van DeMesel geeft het read.cash fonds een totaal van $100.658 tot op heden, volgens de auteur van de post. Sinds de lancering van read.cash, heeft het blogging platform zijn uiterlijk veranderd en heeft het ook een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Het aanmelden voor read.cash is vrij intuïtief en neemt slechts een paar minuten in beslag om te beginnen. Het enige wat een persoon hoeft te doen is zich te registreren, het welkomstbericht te accepteren en de 12-woordige zaadzin voor de read.cash inheemse bitcoin cash portemonnee te verkrijgen.

Een read.cash auteur was erg blij met de donatie van DeMesel en de rest van de Bitcoin Cash gemeenschapsleden die aan het fonds hebben gedoneerd.

Ik beschouw deze fondsen als een kleine bonus voor mijn crypto blogging inspanningen. Dat zou kunnen groeien naarmate de kwaliteit en het lezerspubliek van mijn content groeit. Naarmate het leesbaarder en bruikbaarder wordt,“ schreef de auteur Cryptotexty.

„Read.cash [is] en interessante systeem wanneer het fonds verdeelt punten elke dag, dus niet alleen kunt u direct monetaire upvotes aan uw artikelen, maar ook een aantal fondsen voor het lezen, commentaar, etc., die worden verdeeld op dagelijkse basis,“ concludeerde de auteur.

Posted in Bitcoin