Bitcoinia pidetään nykyään „rahana“ DC-lain nojalla; Mitä tämä tarkoittaa BTC

Uutisia puhkesi aiemmin tänään, että liittovaltion tuomioistuin päätti, että Bitcoin on määritelty „rahaksi“ Washington DC: n lain mukaan

Päätös syntyi seurauksena, että tuomioistuin kieltäytyi hylkäämästä rikossyytteitä miehelle, joka käytti maanalaista Bitcoinin kauppapaikkaa, jota syytettiin rahanpesusta

Tämä johti luonnollisesti kauppiaiden ja sijoittajien nouseviin narratioihin siitä, millaisia ​​vaikutuksia sillä voi olla Bitcoin Code. Silti sukellus päätökseen viittaa siihen, että sen vaikutukset ovat melko vähäiset eivätkä ole selvästi positiivisia BTC: lle.

Liittovaltion tuomioistuimen mukaan Bitcoin on eräänlainen „raha“
Kuten Bloomberg ensin ilmoitti , Columbian piirin liittovaltion tuomioistuin totesi tänään, että Bitcoin luokitellaan „rahaksi“ – eikä omaisuudeksi.

Päätös syntyi sen jälkeen kun asianajajat Larry Dean Harmonille – maanalaisen vaihto-operaation ohjaajalle – pyysivät syytteiden hylkäämistä.

Tämä johti tapausta puheenjohtajana toimivan tuomarin hylkäämään pyyntönsä päättäessään, että Bitcoin sopii „rahan“ määritelmään ja sellaisena Harmon rikkoo rahansiirtolakeja DC: ssä

”Raha tarkoittaa yleensä vaihtovälinettä, maksutapaa tai arvovarastoa… Bitcoin on nämä asiat”, päätuomari Beryl A. Howell kirjoitti.

Rikolliset käyttivät usein darknet-vaihtoa peittääkseen laittomilla markkinoilla tapahtuvia liiketoimia. Kaikkiaan 311 miljoonaa dollaria juoksi alustan kautta vuosina 2014 – 2017.

Tämän päätöksen seurauksena Bitcoin kuuluu nyt Washington DC: n rahansiirtolakiin.

Mitä vaikutuksia tällä on BTC: lle?

Vaikka pintaan tämän vaikutukset saattavat vaikuttaa positiivisilta, se ei ehkä ole niin suuri kaupasta kuin jotkut sijoittajat ajattelevat.

Neeraj K. Agrawal , johtaja viestiliikenteen Coin keskus , selitti , että tämä tarkoittaa vain sitä, että Bitcoin välittäjät tarjoavat palveluja asukkaille Washington DC tarvitsevat rahansiirtopalvelutoimilupa lisenssin.

„Tämä tarkoittaa vain, että jos olet bitcoin-välittäjä DC: ssä asuvalle henkilölle, tarvitset rahansiirtolisenssin.“

Sellaisenaan vaihtoja, jotka laajentavat palvelujaan DC-asukkaille, voidaan joutua nyt hankkimaan rahansiirtolisenssejä.

Tällä ei näytä olevan välitöntä tai merkittävää vaikutusta Bitcoinin sääntelyasemaan Yhdysvalloissa, mikä tekee tämän päätöksen vaikutuksista jonkin verran merkityksettömiä.

Posted in Bitcoin