Ketjussa olevat tiedot osoittavat, että Bitcoinin myyntipaine laskee

Bitcoinin myyntipaine on laskussa, kun BTC: n tarjonta pörsseissä alkaa laskea viime syksyn jälkeen

Vastuuvapauslauseke: Tässä esitetty mielipide ei ole sijoitusneuvonta – se tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Se ei välttämättä vastaa U.Todayn mielipidettä. Jokainen sijoitus ja kaikki kaupankäynnit sisältävät riskin, joten sinun tulee aina tehdä oma tutkimuksesi ennen päätösten tekemistä. Emme suosittele sijoittamaan rahaa, jolla ei ole varaa menettää.

Santimentin tietojen mukaan Bitcoin Bank kohdistuva myyntipaine on laskussa, kun valuutanvaihto alkaa jälleen kasvaa.

Pörssin ulosvirtaukset osoittavat tyypillisesti Bitcoinin myyntipaineen laskua, koska valaat tai korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat tallettavat BTC: n pörssiin, kun he haluavat myydä.

Sellaisenaan, kun vaihdon ulosvirtaus kasvaa, valaat ottavat tilansa pois pörssistä. Tämä tarkoittaa, että myytävissä pörsseissä on vähemmän BTC: tä, mikä alentaa BTC: n myyntipaineita.

Bitcoin on ratkaisevassa tilanteessa

Bitcoin on vaikeassa tilanteessa, jossa sen on ylitettävä yli 20000 dollaria nähdäksesi suuren rallin tai riskin nähdä pidempi vakauttamisvaihe.

Toistaiseksi Santimentin analyytikot sanovat, että Bitcoinin takaisinveto 18 750 dollariin saavutti rohkaisevan trendin, että sijoittajat siirtivät BTC: n pörsseistä. He kirjoittivat:

„Huolimatta # Bitcoinin palautumisesta $ 18,75k noin 30 minuuttia sitten, jotain rohkaisevaa näemme, että $ BTC: n tarjonnan massahuuto siirtyy pois pörssien uudelleen aloittamisesta. Tämä suuntaus alkoi kääntyä kiitospäivän tauon aikana. Kun minkä tahansa krypto-omaisuuden kolikot siirtyvät offline-lompakkoihin, se on perinteisesti ollut merkki luottamusmiehistä, jotka eivät halua myydä. “
Prosenttiosuus pörssissä pidetystä Bitcoinista

Pörssitarjonnan lasku ei kuitenkaan takaa, että myyntipaine ei välttämättä palaa lähitulevaisuudessa. Valaat voisivat nopeasti tallettaa Bitcoinin pörssiin, kun he haluavat myydä, mikä tapahtui, kun BTC osui 20 000 dollariin.

Valaiden jatkuva myyntipaine viimeisen viikon aikana on estänyt BTC: tä ylittämästä kaikkien aikojensa huippua.

Muut ketjun datapisteet, kuten CryptoQuantin Bitcoin Exchange Flows -indikaattori, osoittavat, että valaat tallentavat edelleen enemmän BTC: tä pörsseihin.

Vaikka siis BTC: n yleinen tarjonta pörsseissä saattaa olla laskussa, valaiden myynti voi lisätä BTC: hen kohdistuvaa myyntipainetta. CryptoQuantin tietoihin viitaten kryptovaluuttakauppias Sinjin Smith sanoi:

”Voimakas sisäänvirtaus ennustaa yleensä sivuttain / laskusuunnassa olevia markkinoita ja voi olla varhainen merkki johtavien valaiden liikkumisesta. Olen säätänyt signaalilinjan arvoon 1,35 välttääksesi massiivisia myyntiä pienentämällä ROI: ta. Olen kunnossa hieman pienemmällä ROI: lla ja kaipaan kaatopaikkaa. “
Laitokset ovat yhä luottavaisempia BTC: ssä

Muuttuja, joka voi herättää tunteita Bitcoinin ympärillä, on johdonmukainen pääoman sisäänvirta laitoksista BTC: hen.

Tällä viikolla MicroStrategy ilmoitti uudesta 50 miljoonan dollarin investoinnista Bitcoiniin ostettuaan viimeisten kuukausien aikana noin 425 miljoonaa dollaria.

Voidaanko nähdä, kasvattaako luottolaitosten lisääntyvä luottamus Bitcoinia kohtaan valaiden myyntiin, ei ole nähtävissä. Tekniset tiedot viittaavat myös siihen, että massiivinen volatiliteettipiikki on lähestymässä, ja onko tämä tarkoittamassa korjauksen lähestymistä vai uuden rallin välitöntä odottamista, on edelleen epävarmaa.

Eksklusiivinen haastattelu CoinGeckon perustajan kanssa nykyisillä markkinoilla, Crypto Portfolio ja CoinMarketCap

U.Today puhui CoinGeckon perustajan Bobby Ongin kanssa hänen alustastaan, tulevaisuuden suunnitelmista, salausportfoliosta ja Binancen viimeaikaisesta hankinnasta

Viime viikolla puhuin yhden suurimmista kryptovaluuttatietojen kerääjistä, CoinGecko. Yhtiö on toiminut vuodesta 2014, mikä on kentällä melko pitkä aika. Tämä tarkoittaa, että minulla oli mahdollisuus sukeltaa syvemmälle blockchain-teollisuuden alkuaikoihin. Älä missaa tätä kappaletta!

Tänään: Hei Bobby, kiitos, että otit aikasi tähän haastatteluun! Viime viikot ovat olleet hulluja salausmarkkinoille. Mikä on mielipiteesi viimeaikaisista hintaliikkeistä?

Bobby Ong: Luulen, että olemme tällä hetkellä suuressa härkätaistelussa, ja vuosi 2021 tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen vuosi, kun useat instituutiot alkavat huomioida ja toimia aktiivisesti kryptovaluuttojen kehittämisessä.

Posted in Bitcoin